Ange en giltig emailadress

VILL DU HA VÅRT FULLMATADE NYHETSBREV?

* Obligatoriskt fält

Kundtjänst

För att handla på TINTIN Style måste du vara 18 år gammal. Är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande. Vid köp som överstiger 1500 SEK får du fri frakt inom Sverige. Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. 

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella pris fel före och efter att beställningen är behandlad. Ev rekommendationer är endast rekommendationer utifrån personliga uppfattningar.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls och TINTIN Style förbehåller sig rätten att häva köpet om bedrägeri befaras. Dina kontaktuppgifter kommer endast att ses och behandlas av TINTIN Style och våra samarbetspartners. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.

Alla varor som saluförs på TINTIN Style är godkända och får marknadsföras i Sverige. Alla varor som saluförs och presenteras i nätbutiken finns inne på lager (om inget annat anges). Lagerstatus uppdateras löpande, och vi reserverar oss för mindre avvikelser. Om varan ej kan levereras kontaktas kunden via e-mail eller telefon.

KREDIT-/BETALKORT
Väljer du att betala med kort betalar du ingen kortavgift. Vid en eventuell retur görs en återbetalning till det kort som användes vid köpet. Vi tar emot betalningar från VISA OCH MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera en snabb och säker betalning. TINTIN Style sparar aldrig dina kortuppgifter, all information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

FAKTURA (Sverige)
Vi samarbetar med Klarna AB som erbjuder fakturabetalning samt delbetalning. Fakturan får du med paketet med dina varor. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

När du betalar via Faktura, handlar du tryggt och enkelt mot en avgift på 30 kr 

Få alltid varan innan du betalar
Betalningstid - 30 dagar för Sverige 
Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
Ladda ner dina fakturor från www.klarna.se
Möjlighet till delbetalning
Fakturaavgift 30 kr 
Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta om 26.00%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

KLARNA KONTO - DELBETALNING
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

INRIKESLEVERANSER
Inom Sverige skickar vi alla våra paket med Posten AB. Vår ambition är att leverera din vara inom 2-3 arbetsdagar, med reservation för förseningar. 

Vid köp som överstiger 1500 SEK får du alltid fri frakt inom Sverige.

Posten 39 SEK - Ditt paket kommer för uthämtning till närmaste postombud. Mer om detta kan du läsa påwww.posten.se.
Hämta i butik 0 SEK - När du fyller i din order väljer du hämta i butik så reserverar vi varan till dig och du hämtar upp den på Prästgatan 36, 831 31 Östersund, Sweden.

OUTLÖSTA PAKET
Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 350 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

RETURER, BYTEN & REKLAMATIONER
Du har alltid 14 dagars öppet köp i enlighet med Konsumentköplagen, mer om detta kan du läsa på konsumentverket. Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att prova varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej underkläder, badkläder, smycken och skönhetsprodukter av ångerrätten. Observera att skor skall returneras i den ursprungliga skokartongen. Klistra inte postetikett direkt på skokartongen, använd skyddande ytteremballage. En extra avgift kommer att tas ut om skorna returneras i en skadad skokartong eller utan den ursprungliga skokartongen.

RETURER & BYTEN
Om du vill byta eller returnera en vara står du som kund för returfraktkostnaden.
Du debiteras 59SEK för returfrakten i efterhand. Vi administrerar din retur/byte inom 2-5 dagar från det att vi mottagit den.
Varan ska returneras i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och märkestags.

SÅ HÄR GÖR DU VID RETUR/BYTE:
1. Packa varan ordentligt i den befintliga påsen eller liknande.
2. Gå till länken och fyll i returformuläret.
3. Vi skickar sedan en fraktsedel för din retur till din mail. Skriv ut denna och fäst på paketet.
4. Lämna in paketet på närmaste postkontor.


REKLAMATIONER
När du mottagit din vara är det viktigt att du omgående inspekterar denna. Vid skadad paketering reklameras detta direkt på plats hos utlämningsstället. Vi ställer höga krav på kvalitet av våra leverantörer och garanterar att de varor du beställt av oss levereras felfria. Skulle du trots detta motta en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Beskriv felets art och bifoga gärna ett bildunderlag om du har möjlighet. Ofta kontaktas leverantören direkt för ett utlåtande.
En reklamation ersätts alltid i första hand av en ny vara, finns ingen ny vara att byta till erbjuds lagning av professionell yrkesperson (skräddare, skomakare alt leverantören själv) alternativt kompensation enligt överenskommelse med kunden. Kan inte dessa alternativ erbjudas tillämpar vi en full retur. Vid kompensation för en reklamation avsäger sig kunden rätten att reklamera varan framöver.
Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen www.konsumentverket.se och vid en eventuell tvist följer TINTIN Style Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Enligt svensk lagstiftning är vi skyldiga att deklarera export och skickar därför aldrig varor som "gåvor", med reducerat ordervärde eller med anonym avsändare.
Visa, Klarna, Mastercard